Friday, February 27, 2009

No title :P

wahhhh today best gila ke school.
hahahhah, kitaorang study Historyyyy je.
wow ! im so happpyyyyyyyyy,
i have got highest mark on my History paper. Thank God.
Tak sia sia aku perah otakkk. amin
actually aku saje nak jadi highest sebab, ye laaaa dulu time cikgu cakap,
'siapa dalam claa nih sll dapat highest mark ek?'
and SEMUA jawab, 'ain and adila'
perghhh memang tak berangin kepala aku time tuhhh,
saba jeeee.
then, aku try gak intervensi this time and finallllyyyy.
huhuuu happynye !
ATLEAST im higher than minah boyan tuh.
HAHHAHAHA
you guys know who she is right? :P

and today tadi handball.
adoiiii
sangat sangat penatttt
huaaaaaaaaaaa balik balik,
from betis to peha, siku to bahu and my jari hantu semua belah kiri sakit ! :((
nak tidur pun tak selesa.
uwaaaaa.
Cikgu Fauzan said, tadi just latihan but pemilihan tuh next week .
i hope i get it. i wish!
ok, Geng, doakan la sayaaaaaaa
thx ! :))

Thursday, February 26, 2009

simkad :(

Just now, i call Faliq. then i nak wat ape ntah. lupe.
i cakap nanti i call balik.
then bile i tried to call him, tak boleh.
i pun main main phone.
tekan sana, tekan sini.
sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
SIMKAD AKU KENA BLOCKEDDDDDDDDD ! :((
OMGGGG tak tau nak wat ape nihhhh
simkad punya kad tuh da ilang mane ntah.
sobsob.
nak call maxis takut plakkkk.
uwaaaa sob sob

p/s: so Geng, sapa2 yang know my number. jgn call i or text me ok.
later i pergi maxis centre.
i want my number backkk. da la lama dah gune number tuh. sobbb

Oral? Hate? Handball ?

OMGGGGGGG! Today orallllll
mati la akuuuu. takut gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :((
then, bila teacher ask me and amal start, kitaorang dahh cuak gila okkk.
muka mengigil2 daaaa.
huuuu, but amin, thx God boleh buat. fuhhhh.
then, turn Hajar and Minah Boyan pulak.
hurmmmmmm.
aphal la rempit tuh nak kena say sorry to me infront of everyone.
apa kau pk kau buat cam tuh, sume ingat salah aku ke?
ehhh ehh minah, kita jadi cam ni sebab Kau yang start dulu ok.
betul cakap kau la,
it is just a small thing BUT kalau dah sampai kau sentuh sentuh anak org,
IT IS A SMALL THING TOO?
huhhh, ntah papeeeee
tau nape before this kau ajak berbincang but aku tak nak?
sebab, AKU MENYAMPAH nak tengok muka kau yang JIJIKS tuhhh
just get your own life, bila dah ade life, then baru jumpe aku yeeee tenok.
takpe takpe, this time i wont get mad.
BUT if kau try to tarik nama aku lagi,
hurmm we will see what's going to happen and i am not joking.

and kita tengok saje result SPM kita :) kalau kau da pikir kau tu PANDAI sangat.
Allah swt knows everything la.
dont you fucking think if even you have say SORRY to me and aku murah hati akan maafkan kau.
remember that.
not every mistake could solve by say sorry.

and another story pulak,
Yesterday ada announcement today ade pemilihan bola baling until 5pm.
so, kitaorang [me, Yang, Amal] dah tunggu kat skylite.
while Nad masuk gak but die kena pergi art dulu.
sekali hujan. adoiii, tak jumpe sorg pun dah Bola Baling.
and we just stay at sktlite and tengok tryout cheer for inter school.
cumil je k, semua junior form 1. haha
and then just lepak lepak.

adoiii sangat penat la.
bila balik, ade junior depam ni baju kotor2.
i tanya la, 'dak handball ek?'
and dorang cakap, 'a'ah'
me and amal pun dah cam 'oh nooooooooo, cakap la dah pilih kan'
and dak tuh jawab, ' lom lagi. but sok stayback until 4++pm. ade lagi'
OH AMIN :)
adoiii penat nye stayback stayback niiiii

p/s : penat penattttt

Wednesday, February 25, 2009

Navy sewel

and today, stayback for navy.
first time aku kawad balik setelah berapa tahun aku tak join kawad kawad nihhh
last pun standard 6 tak salah :P
Oh nooooo, itam la aku
dah la pasni Leading cakap kena stay until 6pm.
uwaaaaaaa :'(
penat tauuu badannnn
cam nakkk patah je pinggang ! :(

Saturday, February 21, 2009

Sport Day

hurm, nasib senior la aku datang. kalau tak, MALAS ok.
OMG, sumpah this year. teramatlah bosan.
haha. sumpah tak tipuu ok.
but Prouse did good job. even number third. huhu.
semangat nihhh. Go Prouseeeee :D
cheer pun jatuh jatuh lagi, maybe tak bersedia ke pe, i dont know why.
Yang and me just sit up infront of the khemah and jaga junior.
haha BOSAN tahap gaban you knowwww.
da la panas terik memancar ke arah kuuuu
nasib bawak cap.
[itam la akuuuuuuu]

dah la menjerit2 bagi support,
sampai suara pun hilang daaaa. uwaaaa :((


and finally , the result is..........
[then, kua music yang cam penganugerahan tuhh :P]
just imagine ok. tak payah kua kan suare pun :D

First - Green
Second - Maclay
Third - Prouse
Fourth - Shirtliff
Fifth - Cooke

Tak pe tak pe, pesanan kepada junior ku,
guys ! next year masih adeeeee. keep going. do your best ok. me will give support from behind ! wohaaaaa

Let's cheer Geng! :)

Who's gonna win, gonnw win, gonna winnnnn?
Prouse gonna win, gonna win, gonna winnn.
who's gonna win?
Prouse Gonna win.
GOOOOOO PROUSEEEEE !
_________________________

Prouse house dynamite,
dont play with dynamite ! :D



ok then, we have cheer from squad Shirtliff.
tengok la picha picha ini.
:)
enjoy.



Go SHIRTLIFF! Go !
[dengan suara gedik kot :P]



GO ! FIGHT ! WIN ! :)

Jum jum cheer for them :D

Have you got that spirit?
Yeah man,
let me see in your hand.
huu haa huu haa haaa !


And this one ape yang aku dapat selitkan.
OMG, im so tired. dok bawah terik.
habis itam muka kuuuuuuuuuu :'(((((


with my lovely junior. Dorang Gila ! :D

p/s: alaaaa patutnye Prouse menang but banyak markah kena tolak? kannnnnn! huhhh, gram ohh

Sunday, February 15, 2009

Eden Lake

tonight, we are going to watch movie.
bajet kul 8 kua lah rumah.
k.eti cakap maybe tengok cite Eden Lake.
Biase lah cite tuh underage kot. [ah lagi 1 year je kot tuk aku kan kan? -_-]
then k.eti and k.in siap sound me and adik to dress up like mature people :P
then, tyme beli tiket kat Galaxy tuh,
leh plak abang hot tuh cam perli me and k.in yang dak underage takle masuk.
HHAHHAHA and we act like da mature people la kan. heheheee last last dapat gak masuk.
dah la abang tuh handsome. kan kan kak in kannnnn? :D

at the first place, cite nih agak bosan okkkkkkk.
ktorg dah macam, 'cite ape nih k.etiiiiii? heeee'
ye la, a lot of s** . eyuuu tak suke, tak suke.
then, bila start part penyeksaan is the best part which yang budak nih potong lidah mangsa tersebut. huhu, dah la tamau cite. tengok sendiri.. :P
kitaorang sume dah setakat Tutup mata and cakap, 'dah habis ke belum?'
sumpah tak tipu gile best ok cite nih.
you guy MUST watch this movie tau.
takk rugi pun. but to those yang lemah semangat, tak ya la tengok.
but there's one part yang guy tu sangat sweet.
huhuuu best nye kalau Faliq cm tuh. ahhahahhaha
jgn berangan la Faten :D
ok Geng ! tengok tawwwwww !
Oh bdway, bile nak beli tiket tuh, Upin and Ipin dah habis ok.
ye la, tyme masuk je sume budak kecik.
leh plak aku ckp dalam ati, 'dorg tak skola ke sok?'
hahhaha.
but this thursday i wanna watch Upin Ipin oh. tak saba nyaaaaa.

p/s : haii mati la aku. sok dah la exam english, bm and maths. haprak aku tak baca. huhu. tawakal je la. takpe, ingat formula cikgu aja Faten !

Saturday, February 14, 2009

Saturday - Skowl

Oh ngantuk nye nak pergi sekolah.
so i cakap kat mama soh kejutkan kul 6.30am.
and datang school pun late cikit.
so kne berdiri jap before enter to class.
oh today ade saring for lompat tinggi and lontar peluru.
oh yang datang untuk group aku is Yang, Nad and Amal je.
Yang is going to lontar peluru and amal lak ade lompat tinggi.
so tinggal la aku and Nad.
bdway, amal tak dapat buat saringan tuh sbb kaki die tibe2 terseliuh and takle gerak.
bukan tu je kot. lutut die sampai da senget aww. geli dooo
aku dah soh die call parents die but die taknak takut parents die mara. aiyoo ma.
and teacher want to bring her to clinic but die pun taknak. aiyoo, mati akal da nak wat ape.
but Siddiq pun bengang and trs bagi number amal's dad kat cekgu terus.
and ayh die datang and trs bawak die balik.
eee ngeri ok tgk kaki die tuh.
then, kami fly class kot. eee bukan ape ok. dah la menumpang claa org.
grrr tak suke betollah
abot the lompat tinggi, under 18 men catat new record for school.
N***y dapat buat 1.69 m ok.
fuyohh tinggi aku pun baru 1.63 m. pendek ok. heee :D
hahhahaha bangga nihh ! dah la PROUSEEEEEE. GO PROUSEEEEEEEEE
huhuhuuuuu bagi semangat nih wehh.
:D

12.30pm, balik school. yeayyyy ngatuk la mau sleep. hehe.
but before that, mau makannn. byebye.

p/s : cop section nih ESSPECIALLY for Faliq and for those yang tak suke Prouse aka hates purple house.
helooooooo, eventhough purple colour is something like pale colour [cam Faliq cakap. grr] but who cares?
but i know we can win ! buat apa colour2 cerah je tapi tak menang pape kan? heeee.

GO PROUSEEEEEEE !!!

Friday, February 13, 2009

Fly

ape story today ehhh?
hurm, stay back for prouse actually.
well, this year kan nak dapat marks for koko, KUNUN.
then, tibe tibe takde lak prouse.
bende tak rancang, Yang kata Sabby and Diera mau pi BB nak beli barang.
so, aku cam nak ikut.
yela, lama tak jumpe mak Yang and cam miss la mak die tau.
so, pergi dalam kul 1.30pm.
dah la friday and OFCOURSE susah gile nak dapat teksi aww.
jadi kitaorang pergi naik train je la jawabnya.
sampai sana, makan makan.
and then turun shopping shopping jap.
sekali dah 3.15pm, cam Oh S*** grrr mati lah aku.
papa dah amek at 4pm.
heeeee, cuak da ni. biase la BB kan. bile petang adoihh jam die, Allah S.W.T je tau.
then naik la teksi. pak cik tuh leh plak melambatkan masa.
aku dah seram sejuk.
tak caye, go ask Diera and Sabby.
Sabby pun dah cuakkk. adoiiiiii.
but nasibla, kul 4 Tepat sampai depan depan SKSBU. Finallyyyyyyy
but papa tak sampai pun lagi.
adushhhh.

oh bdway, da tau dah nape that day until now, my computer takde sound.
rupe2nye, tikus sewel dah gigit wayar die.
ade ke patutttttt? HISH !
grrr geram jehhh.
ok geng, da malam.
sok ganti school la.
ngantuk da. byebye.
<3

Wednesday, February 11, 2009

Pulang ke Ampang

today juga bangun sangat awal.
then pergi institusi orang orang tua pula.
comel ok,
hahahha dah la sume ade perhimpunan nyanyi lagu negaraku segala.
then, menari poco-poco.
aku kne duk dekat kereta sama ngan adk.
but leh tgk la dorg kot. hehhehe.
but cam sian gak la,
mane lah anak anak mereka?
sume muka suram je.


video


then, gerak plak kat institusi anak ank penyayang ape ntah.
nak tgk la,
but papa tak kasi masuk.
so stay je la kat dalam kereta.
bile da settle, baru balik kl.

but before that da la tak makan pape k. lapa sumpah tak tipu.
pastu dah masuk highway, mane lah ade kedai makan.
until benti kawasan rehat mane ntah, huhu. nyummm. kenyang :D
tapi cam pape mahal do.
sampai umh dlm kul 7++pm, terus kemas2 barang and sleep. yeayyy
alamak ai, sok lak sekolah. heeeee

Tuesday, February 10, 2009

dari Batu Pahat -> Mersing -> Johor Bharu

6++ am, bangun and siap siap ikut papa.
and die ade meet lagi pengarah ape ntah kat Johor Bharu plak.
dah pergi. sekali, leh plak die ckp yang kne pergi setiap institusi.
ade ke patut? sbb die as pengarah so mesti tu kerja die. ni tak, kite plak yang disuruhnya.
and papa pun cakap 'tak pergi lagi lah sekolah sok kau na.'.
i pun actually sedih la but can YES ! BEST GILA WEHHH. hhahahha
but Yang baru text i and die cakap, ade lak try out for bola baling.
sob sobbbb, mau piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :((

ok la, bla bla.
ikut la papa pergi setiap institusi. best ok.
first pergi kat pusat kebajikan yang budak budak sindrom.
hehhe, baru je sampai bile dorg nampak me and adk, dorg hi.
kitaorg pun hi balik la. cumil je.
but some of them, ade yang cam 'jakon' with us. so cam agak scary la.
second, pergi pusat kebajikan kuturayau pulak.
this one Sumpah takut okkkk.
perghhh, sume muke cammmm heeee scary.
dah la tgk aku cam nak makan. pastu ckp sorang2.
dah tuh, bile nak balik. ade this old man, die dah lama duk sebelah kereta tau. sekali, die mintak papa rm1 nak beli jajan [ jajan is something like keropok, gula gula].
actually papa nak kasi kan but ketua yang jaga dorg tuh tak kasi takut die merepek nak beli pape.
and papa cm sian and papa bagu rm2 sorok sorok.
aku tgk pun sian ok kat die.

dah 2 places pergi. so agak tired.
on that night, tidur rumah k.ina. she's my cousin.
before that pergi makan kat one of this restaurant.
nyummm seafood.
dah k.ina kate sedap. gi je la. nyummmmmmmm. ahhahaha
and ni penghabisannya.


HAHHAHAH, licin okkkk.

ok, balik ke rumah k.ina.
and kami tidur disana.
heee dah la ank2 die cumil. huhu.

bdway, me and him sudah 3 months. huhu, i love it.
but lgsg tak contact ok today.
dengan kat Batu Pahat takde line nye,
then handphone aku takde batt. haihh
ilyb

Monday, February 9, 2009

ke Melaka -> Batu Pahat

Yeay, today balik johoooo. weee.
but before that, pergi melaka dulu.
ntah la, papa ade meeting ngan sape ntah.
after that gi makan kat tempatmane tah,
die cam supply asam pedas so macam macam ikan ade. nyum.
papa amek ikan mayong, ikan sembilang laut, and ikan merah.
nyummm, kenyang ok.
but tak amek pic pun.
dah lapa sangat. lupe plak nak amek. heheh.
but me sempat take pic otak otakkkk.
OH MY GOD. sumpah sedapppppppppppppp
hahahhaha. dah la isi banyak kot.



on that night, baru balik kampung nya'ei [which mean nenek in bahasa jawa].
then lepak lepak. penat gile.
oh petang senja tuh sempat tgk haiwan peliharaan nya'ei.
huhuu but sedihnya, cat kesayangan aku da MATI ! :'((((((( sedih awwwww

ni haa haiwan yang ade, wee

adohai, muke sayu je cat nihh. papepun, die hot taw :P

miawww miawwww





ok jgn geli aww. aku pun terkejut gak pas tgk haiwan pas ni. hahahha.
nama die CENCURUT :D



kat same takde lak line. adoi, nak massange pun susah.
today kne tidur cepat sbb sok kul 6 dah kne bangun kot. byeee

Saturday, February 7, 2009

dont have title : l

1pm. gi pustaka rakyat buat nametag jap.
pastu, papa kata awal lagi nak pergi rumah k.Ija.
so i sleep first.
at 3.30pm, papa kejut soh siap2 then pergi rumah k.Ija.
before, sampai tuh,
papa stop kat ntah la one of this play yang tmpt dorg main layang-layang.
best nyeeeee. cam syok je main layang-layang. nak try la. weee
bile dah smpi umh k.Ija, kat rumah die, ade playground.
so, me, adk and aeisya go there and play.
hehe.


me the tukang amek gambar.

ok then mama panggil to eat.
nyummmmmm, ada daging. tapi tak sempat snap picture.
dah terlalu lapa and trs je makan.
hahahaa
then ade kuih kochi [betul ke eja nama kuih ni?]
sedap okkkkk, terliur den.


pastu habis makan, duduk la lepak. bosan la actually but tahan je la.
tunggu papa ngah sembang ngan abg nyonya.
then, me da start la start nak pose. gedik dong.



me and adik :D

me and aeisya :)

bile nak balik on that night,
time ngah duduk,
ade lak this cat dok menyendel-nyendel kat aku.
dah la comel. grrr gerammmmmmmmmm. hehe
uwaaaaaa rendu Utih :(

ok la geng. update tomorrow. now mau offline. daaa~

p/s: penat kot hari ini.

Nyum.

pagi gayut sat ngan cik Faliq kita nihh. haha.
pastu papa soh bangun and kemas kemas umah.
cam biase. this month adik yang basuh toilet and aku lak vacuum satu rumah.
pecah pinggang wehhh.
then, k.eti text tak pat jog so die beli nasi lemak pak ngah.
OMG, finalllllyyyyy dapat pun makan nasi lemak pak ngah walaupun da lama tak jumpe pak ngah kan.
nyami nyaman moto laka. :))

let's eat genggggg.


can you guys see the 'sotong' there? nyum, tu yang tergugat iman tuhh. :D

jap nak promote, so for those yang nak rasa nasi lemak pak cik saya, jum pergi ke hurmmm eeee cam ne nak explain ehh? yang dekat-dekat 7 eleven ampang jaya tuh. yang sebelah S.P.C.A tuh. and nama gerai tuh, 'Boss Nasi Lemak'. hee :)

then after eat, papa and mama kua sat tak tau dorang nak jumpe kawan kat jj maluri.
actually nak ikut but cam malas lak.
baik duk rumah je.
sbb adk soh teman die pi Ampang Point nak anta buku kat kawan die sbb sok maybe ktowg satu family takde in KL.
Maybe.

Skali dah siap siap aku tuka baju,
budak nie cakap, kawan die tak jadi.
memang aku tak hangin lah pulak kannnnn.
adoiii, menyusahkan betul !
grrr baik dari tadi aku online je meyhhhh. grrr

and sekarang ngah tunggu papa and mama balik sbb tak tau nak pakai baju ape nih nak pi rumah k.Ija.
ntah, mama cakap ade kenduri ape ntah.
layannnnn. :)

Geng, nanti update lagi ye, sekarang nak layan myspace dulu. byeeeeee :D

p/s : rindu 'dia'

Friday, February 6, 2009

Where is Faten?

oh finally leh pun online.
'Faten online?', lawak dohh ade member aku sorang nihh duk tanya cam nihh. hahha
ade ke patutttt? ye la, kalau dulu pagi siang petang malam, muke aku je online.
skrg haaaa amek kau, sbulan - sekali, 2 kali je. adoii

banyak story kotttt.
sorry geng, lame tak update blog nihh.
that day aku pi cc aww then dah tulis punye panjang.
SEKALIIIIIIIIIIIIIIIIII,




takle POST.
cam WATTAFAK jehhhh. adehhh.
bengang dahhh.
ye la, kat rumah, internet kene potong. haihh, papa soh study nak spm.
and skrg die dah bayar balik. yela, internet pun tuk kepentingan die kan.
so ofcouse he need to pay the bill.
and this year, aku maju koko. tak ponteng pun. hahha except for navy. malas la stayback for kawad, kang hitam owwwww. jadi cam anak keling sblh rumah :P
besides, this year cam sangat baik la, bukan nak poyo k its fact.
homeworks sume buat tau. sikit tak tinggal.
well, nak spm. dah sedar diri ok.

oh bytheway, Eusoff si cumil saya tuh da besar ok. *winkwink. bile la die nak bercakap?
im waitinggggggggg

abt friends, hahahhaha. datang2 je sekolah mesti gelak. ye la, si mangkuk2 tuh wat lawak cam siot jehhh. hahahaha. funny ok. esspecially si sbytch tuh la. adoiii. mcm2 gelaran die bagi kat kitaorang, 'papi angel', 'membelon', 'mak rok'.
and the mak rok sumpah the lawak one and it is nick for nad. tau sebab ape?
bile orang tanya die soalan je, mesti garu kepala dulu. adoiii. kelakar dohh ngan dorang nih.
macam-macam.

then bf?. no need to share la. i think its private sikit la.
ok ok ok ok ok then fight sikit. biase lah tuh kan kan kannnnn.
so, just ignore it

adoi, bengang plak ngan computer nihh, leh plak volome die ntah mane rosak. cam nak check nihh. tapi tak tau mane lak wire die. hmm.

ok la geng. nak off, kang papa balik, mati den.
see ya ! i miss you guys doeeeee :(

p/s : bile la nak start tuition nihh?

Oh Faten.

oh finally leh pun online.
'Faten online?', lawak dohh ade member aku sorang nihh duk tanya cam nihh. hahha
ade ke patutttt? ye la, kalau dulu pagi siang petang malam, muke aku je online.
skrg haaaa amek kau, sbulan - sekali, 2 kali je. adoii

banyak story kotttt.
sorry geng, lame tak update blog nihh.
that day aku pi cc aww then dah tulis punye panjang.
SEKALIIIIIIIIIIIIIIIIII,




takle POST.
cam WATTAFAK jehhhh. adehhh.
bengang dahhh.
ye la, kat rumah, internet kene potong. haihh, papa soh study nak spm.
and skrg die dah bayar balik. yela, internet pun tuk kepentingan die kan.
so ofcouse he need to pay the bill.
and this year, aku maju koko. tak ponteng pun. hahha except for navy. malas la stayback for kawad, kang hitam owwwww. jadi cam anak keling sblh rumah :P
besides, this year cam sangat baik la, bukan nak poyo k its fact.
homeworks sume buat tau. sikit tak tinggal.
well, nak spm. dah sedar diri ok.

oh bytheway, Eusoff si cumil saya tuh da besar ok. *winkwink. bile la die nak bercakap?
im waitinggggggggg

abt friends, hahahhaha. datang2 je sekolah mesti gelak. ye la, si mangkuk2 tuh wat lawak cam siot jehhh. hahahaha. funny ok. esspecially si sbytch tuh la. adoiii. mcm2 gelaran die bagi kat kitaorang, 'papi angel', 'membelon', 'mak rok'.
and the mak rok sumpah the lawak one and it is nick for nad. tau sebab ape?
bile orang tanya die soalan je, mesti garu kepala dulu. adoiii. kelakar dohh ngan dorang nih.
macam-macam.

then bf?. no need to share la. i think its private sikit la.
ok ok ok ok ok then fight sikit. biase lah tuh kan kan kannnnn.
so, just ignore it

adoi, bengang plak ngan computer nihh, leh plak volome die ntah mane rosak. cam nak check nihh. tapi tak tau mane lak wire die. hmm.

ok la geng. nak off, kang papa balik, mati den.
see ya ! i miss you guys doeeeee :(