Saturday, December 26, 2009

Aeisya's birthday celebration

Actually this morning we decided to go Sg. Congkak saje nak celebrate Aeisya's birthday semalam kan.
tetiba, dah nak siap siap....
''eh ma tak jadi lah pergi. kita makan malam ni'' k.eni kata (mama aeisya)
the kitaorg pun macam a lit bit upset la kan.
cam dah la nak sangat pergiiiii. sobss
okay fine. makan mana plak eh?
hihi k.eni said at ''Ar rawsha'' yehuuu i likeeee arabian style. it's nyummyyy
then kena siap siap on 7.30pm macam tuh. after maghrib la

tapi kat sana kang share with cousin and friend of abg zaidi.
takpelahh janji makan free. huhu

so this are some of the pic that i can show to you guys. haha layan bebehhh


dah sampai, me and k.in lah posing dulu. haha

then, with papa.
(sorry for the blurr. aeisya
took this picture bytheway)

this is k.eti and adik.

with abg wan

see! she's like a mother of Eusoff right haha

and this is papa with her 'cute' faces and mama



the sibling start from
faten, ezwan, zetty with eusoff and stina

before makanan dihantar


hha we again. boring huh??

okay inilah masanyaaaaaa yang kami tunggu.
makanan pun sampaii. nyum nyummm
tapi lauk yang sangat simple tapi amat mengenyangkan lah tapi an

nasi beriani yang diletakkan kambing.
banyak owww
beras cantik yang buat
sedap tuhh
ni tak tahu apa nama dia tapi salad lah kan.
sedap la ada sos dia.

ni sos nya. tapi cam yuckers.
mama kata lemak kambing?
eeeeeee i very don't like nyahh
but another one is like sos yang tomato. no picture. you guys sure can imagine kan yang ala sedap sedap tuh. haha apa aku ckp ni? pandai pandai la korang imagine ehh hahaha

and ni plak alaa tulang sumsum tuhh.
i dont like it but mama do.

okay sambung balik dengan others picture

semangat buat kebab ye bang oi

Both ngapp!

haha amek kauu. meriah tak?

fuhhh sodap bonar!

At the enddddd ......






From above : erne juliana, zetty edlinna, nur erinna,
mohd ezwan, nur faten farhana and nur quistina

and lastlyyyy jeng jeng jenggg hehe






haha. i also have a video but I didn't know what am i talking about and sbnrnya video ni diambil secara tak sengaja. haha cuba korang fahami apa aku cakap? aku pun tarak tahu haha

video

The end

p/s : nah. tengok nih.


di sebabkan ni lah aku dah nak accident.
bermulanya cam ni. okayy apa aku cerita ni korang base kan on picture yang aku lukis tak cantik nihh. ahh geram punya pasal.

okayy aku dari ar rawsha pun nak melintas lah ke kanan nak pergi yang ada tulis ''my car'' tuh.
mula mula lane pertama oklah aku melintas pas ada kereta dah bla. then sampai lane kedua tu cool je la aku melintas sekali kereta bodoh bahngang bahlul ntah budak budak jantan well yang biasa la budak ayam kampung melepak tengah malam tuh bawak punya laju sikit lagi kereta ''shit'' berapa inci nak langgar aku. haram betul. nasib aku menjerit lahh. ''orang lidi'' colour merah tu family aku lain. dorg pun dah pandang. dahtu jantan jantan bodoh nih nak usha usha plak! ha alamak. kau pikir dah bagus sangat ke? semua dah la kurus macam lidi pastu himpit himpit berapa org ntah dalam kereta saga yang sangat tak up macam kereta sewa rm10-15 satu malas. ee bengang betul aku. aku doakan kau accident gak malam nih! shit bloody fool. bodoh. urghhhhhhh!!!
and bytheway yang ''bulat bulat'' tepi tuh adalah kerta parking. so surelah semua yang lalu sini sempit and kena slow tapi ada gak mamat BODOH kat dunia ni yang nak pergi australia kot time tuh. maybe takut minyak habis. grrr