Saturday, January 9, 2010

Bestfriend!

So today papa is not in KL.
so bukan lah nak ambil kesempatan. cuma come on, dah nak one month plus plus i never meet my bestfriends, closeeeee friend.
and banyak storyy nak cerita kat diorang
nak tak nak, i must to see them!

I thought papa balik todayy so rasa semacam nak kua ke tak kang kena marah pulak dengan papa.
the mama call papa and papa cakap balik esok.
yahoo!

finally,
amin ya rabbal alamin, hehe i meet my friends.
then we lepak at KLCC ofcourse yang ada bus sehala dgn rumah aku haha

Me, Yang, Nad, Adik, and omar .
we watched muallaf.




hmm, i don't know what's the motif of the storyy
tak paham, and i was like,
'yoo what's the ending of the story do? haihh'
tak suka tak suka!

On the other side, aku ada google abt cerita ni. and aku ada jumpa satu blog ni abt kontroversi something la, no need to mension here but if you guys google it, mesti jumpa.
ada banyak comment yang dilemparkan.
and semua betul tapi ada gak yang memihak yasmin ahmad.
contohnya :
''tahu tak filem muallaf dah berjaya gerakkan hati orang kafir untuk mengkaji tentang quran?''
bila aku baca ni mcm,
''a'ah la. btl gak la sbnrnyaa''
So, i think you guys better watch muallaf and pandai pandai lah menilai.
hihi


okayy back to MINE story haha
then after dah tengok muallaf tuh,
nur plak datang. yeayy !
then we lepak-lepak-ing at KLCC's foodcourt.






sempat je nad ni kalau nak makan. haha

i miss you and i love this. huhu gedik

apo kono eh jang




and This is PERFECT !




yes, MEREKA sahaja yang saya nak! ;)

haha aku gila

then nad akan dating sama omar. and yang dah nak balik.
so tinggal me, adik and nur.
yeayy tengok movie lagi :P
cerita Did you hear about the morgans
haha cerita ni sangat sweet, best, romantic, masuk akal and berpuas hati
and her ex-husband tuh desperate nak nak ex-wife dia balik so dia buat mcm mana sekalipun sampai leh menarik pulak hati perempuan tuhh,
hehe
comel lah
korang KENA KENA KENA tengok :P


and the best part bila bear tuh datang hahahha kelakar :D

okayy i should go to sleep. mengatuk
nyte nyte, daa
The Things that I hate so much.

1. Girls. yang mana tengah di alam percintaan. i be focus on remaja la yang sure dia couple for fun and bukan sampai kahwin kan, kenapa mesti macam mengada-ngada huh? macam pelik la, peluk sana peluk sini then anggap her boyf tuh like king la yang nak disanjung sanjung. hurmm pelik la =.=

2. Modal yang TAK jadi. memang ada banyak photoshoot je. Tapi kenapa semua picture macam 'yeayy i'm the superb hot modal ever' ? padahal muka tak lah secantik mana an. adooii cubalah try cermin sikit ada macam gisele b√ľnchen tak?

3. Kenapa kalau pergi Pavilion semua muka sama je yang ada? aiyoo dah takda port lain ke mereka nak pergi. plus, muka familiar semua nihh cukup ke duit nak beli barang barang yang situ ann lain lah dalam poket ada lah lebih kurang rm200++

4. Then, kenapa semua kena hipokrit. for an example la, dalam myspace nak ckp '....... i love you so much, you're my bff ever. i cannot live without you. you always beside me when i really need youu.......' . well hello, dont be so annoying boleh takk?

i think only this i can share with you all la, I am not in the very good mood.
so i'll be update this later.
damn, i am so tired man.

bytheway,
Girlfriends, rindu lah. bila nak ketemuk?