Monday, March 1, 2010

Angan angan tahi ayam

okayy first of all, i wanna say so so soooo sorry for telling this.
i'm guna delete this blog :')
disebabkan masa yang tidak mengizinkan. Then banyak topic yang dah ketinggalan zaman.
huaaa sedih gak nak delete blog nii sbb well mcm2 kenangan, certa manis+pahit+sedih+gembira pehh semua lahh
tapi apa boleh buatt

How to contact me?
ok geng. take note ;)

YAHOO MESSENGER ;
ana_kritt@yahoo.com

MYSPACE ;
gilos_sengal92@yahoo.com

FACEBOOK ;
find Faten Nasir OR Nur Faten Farhana

oh and and and i make a new account for
FORMSPRING.ME ;

http://www.formspring.me/FATENFEN

This one kan you  guys if ada apa apa soalan yang private ke nak korek rahsia aku ke kan tapi taknak tahu siapakah kau, boleh la just click on the link that i have given up there, then nanti bg je la soalan apa apa.  nanti aku reply la okayy, don't worry. cuma kena sentiasa up to date je la.

okayy nyte nyte everyoneee

p/s 1 : congratz k.lea dah mengandung 3 months :) cannot wait to see the baby :)))

p/s 2 : i want you, i love you, i hate you, i miss you, now i need you back .
can you please don't do this to me? I'm tired of it and I hope you take note of this statement and try to do something :'(

p/s 3 : takutnyaaa spm result nanti. wish me a best luck geng! i love you guysss

p/s 4 : k.eti is getting ehem ehem ehem next yearrr. ouchhhh!

ok i think that's it for now.

have a nice day everyone.

2 comments:

Nurulbadiah lai Mohd Ramli Lai said...

u sweet..
nice post

Joyah Faten said...

ohh thanks :) Im gonna update it again after this. hehe