Sunday, December 26, 2010

Hello Tomorrow

Why the title is 'Hello Tomorrow' ?
heshh! It is because tomorrow is the day that I have to going back to Sarawak.
Hmm. Kind of like it and a bit of hate it.

Kejadian petang tadi,

Me : Pa, nak bawak apa balik?
Papa : Ahh tak payah bawah benda merepek. Kau seminggu je sana pastu balik dah.
Me : Oh betul ke?
Papa : A'ah la. Ni nak tunggu surat je pastu terus pindah Penang.
Me : * and I blur =.= *

And to day job is ONLINE , ONLINE AND ONLINE and I am gonna die infront of my laptop -,-
Aiyakkk! nak kemas apa ni?
What if tak jadi ke, surat tak de keee? Hmm.
Yup, before this I wish I could change my campus kalau lebih elok to semenanjung la.
Senang kalau if there is something wrong happens kat rumah tu ke kan.
Now doa telah dimakbulkan and alhamdulillah for that, just a bit sad nak tinggalkan Sarawak.
Sarawak is like my second Home and I love being there even for 4++ months, I think.

The problem is, I don't know samaada sudah diconfirmkan ke belum and I don't how to say goodbye to my coursemates and those yang rasa agak kenal aku kat sarawak tuh, *kalau yang sempat jumpa la kan*
Papa's plans,
Tomorrow (27th december 2010) I am going back to Sarawak and stay maybe a week while waiting for the offer letter,
If dah dapat surat tuh, maybe my brother will come to Sarawak on 31sr December 2010 and we will be back to Ampang on the next day (1st Jan 2011).
The class starts on 3rd and most of my friends balik on that week la so agak TAK sempat jumpa mereka. =.=
I wishhhhhh I could see them before I leave Sarawak! :( HOPE SO!

Oh Sarawakkkkkk, you are nice to me

Cam ne nak bagitau mereka ehhh?
Coursemates di Sarawak, korang baca ni boleh tak? 
Saya tak sampai hati nak bagitahu korang. Aiyoyooooooo
I think thats it, and byebye :'(

P/S : 
AKU TAK SUKA KALAU GADUH DENGAN MEMBER KE PASAL DUIT EH. 
MACAM BODOH JE.

2 comments:

Cik fain fringey said...

I'm reading this :(

Joyah Faten said...

Huk hukkkk -,- sedihhhhhh nak tinggalkan sarawakkkkk Memang confirm dapat pun, papa dah amek surat pindahan sudah :((((( sorry tak bagitau huuuuu tak tahu nak bagitau cm ne :(